L O A D I N G
By: admin Nisan 26, 2018

Satılık doğalgazlı buhar kazanı oldukça gelişmiş özelliklere sahip olup yüksek verime sahiptir. Hızlı, kaliteli ve ekonomik doğalgazlı buhar kazanı arıyorsanız bize danışabilirsiniz. Ürünlerimiz kaliteli ve hızlı buhar üretmektedir. En düşük yakıta sahip buhar kazanı istiyorsanız tereddüt etmeden sizlere sunduğumuz modelleri tercih eebilisiniz. En kaliteli malzemelerden imal edilen AB standartlarına uygun buhar kazanlarını sizlere sunmaktayız.

Satılık Doğalgazlı Buhar Kazanı Hakkında

Satılık doğalgazlı buhar kazanı ara ütü ve son ütüde güvenle kullanılabilmektedir. Gaz alarmlı olan ürünler sizleri bekliyor. Kesintisiz buhar sağlayan 2 çıkışlı kazan satın alabilirsiniz. Tüp ile çalışma sistemi bulunur. Basınç buhar göstergesi mevcuttur. %100 emniyet sistemli ve 24 saat sorunsuz çalışma sisteminden oldukça memnun kalacaksınız. Otomatik olarak su besleme pombası da bulunur. Gaz sızıntı için gaz valfi bulunur. Çift buhar tahliyesi bulunur. Paslanmaz boruları ve buhar tankı bulunmaktadır. Doğalgaz yakıtlı kazan pek çok firma tarafından tercih edilmektedir. Sizler de firmanıza uygun modelleri tercih edebilirsiniz. Basınç testi, kazan son testi, kaynak kontrolü gibi detaylara göz atabilirsiniz.

Ekonomik Satılık Doğalgazlı Buhar Kazanı

Satılık doğalgazlı buhar kazanı su tahliye vanasına sahiptir ve tehlikelere karşı ikaz lambası bulunmaktadır. Doğalgaz ve lpg ile çalışan ürünlerimize ekonomik fiyatlara ulaşabilirsiniz. Doğalgazlı buhar kazanı oldukça verimlidir. Sanayi tesisleri ve endüstriyel kurumlarda buhar sık sık kullanılmaktadır. Böylece enerji elde etmek ekonomik olarak ön plana çıkar. Yüksek oranlarda buhar elde etmek isteyenler için gaz yakıtlı kazanlar uygundur. Böylece az yakıt sarfiyatı da olmaktadır. Ürünlerimizi firmanıza en kaliteli şekilde monte etmekteyiz. İstediğiniz zaman bizimle iletişim kurabilir ve doğalgazlı buhar kazanlarına ulaşabilirsiniz. Alanında uzman kadromuz kusursuz hizmet için sizleri bekliyor.

Leave Comment